Waar kan ik mijn NS records wijzigen?

Het kan zijn dat je bij ons alleen maar diensten af neemt om je domein te hosten. De bestanden die staan dan bijvoorbeeld ergens op zoals op wix. Als je dit naar de andere partij wilt laten wijzen dan dien je hiervoor de ns records aan te passen. Om de ns records aan te passen log je eerst in in het klanten panel. Vervolgens klik je op domeinen en ga je naar het tabblad Nameservers om hier de nameservers te wijzigen.

Vervolgens kan je de nieuwe gewenste nameservers invullen.
Waar kan ik mijn NS records wijzigen?

Klik vervolgens onder in op Change Nameservers. Hierna is het alleen een kwestie van wachten op het dns refresh.