Managed Wordpress Hosting

Managed Wordpress 50

9.99
per maand Excl. BTW

Alle specificaties

Managed Wordpress 100

29.99
per maand Excl. BTW

Alle specificaties

Managed Wordpress 250

80.00
per maand Excl. BTW

Alle specificaties

Specificaties

Managed Wordpress 50

€ 9.99
per maand

Managed Wordpress 100

€ 29.99
per maand

Managed Wordpress 250

€ 80.00
per maand
Uitgelicht 
WordPress voorgeïnstalleerd
Eigen plugins en thema’s
Domainnaam
Websites
2
4
6
Managed Updates
Ruimte
50GB
100GB
250GB
Backup 
Backup 120 Dagen retentie
Nacht backups Servers
Nacht backup databases
E-mail 
Mailboxen
Webmail
E-mail aliassen
Uit te breiden met Exchange
E-mailprogramma's
Spamfilters
Anti Virus
Autoresponders
Technologie
Synchronisatie
Catchall adres
Beveiligd (secure)
Support 
Performance support
WordPress optimaliseren
Hulp op afstand
Verhuisservice
Telefonische support
Ticket support
Uitgebeide kennisbank
SLA
Worpdress 
Auto patching
Managed Updates
Malware scanning
Sucuri Security Check
Rapporten
WordPress voorgeïnstalleerd
Eigen plugins en thema’s
Thema's en designs zelf aanpassen
Geen adds
Versies 
HTTP/2
Caching
PHP 7.x
Beheer 
Cron jobs
DNS Beheer
Website beheer
Website beheer (advanced)
Database beheer
Data 
Ruimte
50GB
100GB
250GB
Domainnaam
Databases
5
12
24
Websites
2
4
6
Subdomeinen
HTTPS beveiliging

Managed Wordpress 50

€ 9.99
per maand

Managed Wordpress 100

€ 29.99
per maand

Managed Wordpress 250

€ 80.00
per maand

Managed WordPress Hosting is een uitstekende aanvulling op onze hostingdiensten. In tegenstelling tot gedeelde hosting of een VPS (Virtual Private Server) geeft deze dienst betere prestaties omdat het beter is afgestemd op het CMS. Zeptor.eu geeft op deze pakketten ongeevenaarde support, zorgen we voor automatische backups, maak je gebruik van premium DNS die zorgen voor betrouwbare en snellere laadtijden en word je Wordpress website, niet geheel onbelangrijk, bijgehouden met updates.

WordPress is ontworpen voor iedereen, met de nadruk op toegankelijkheid, prestaties, beveiliging en gebruikersgemak. Wordpress gelooft in de democratisering van publiceren en de vrijheid die bij open source hoort. Omdat dit idee ondersteund wordt door een grote gemeenschap van mensen die samenwerken aan, en bijdragen aan het succes van WordPress is dit tegelijk ook een van de risico’s. Zeptor.eu zorgt met het Managed Wordpress pakket dat je website bij is met updates en draait op de laatste stabiele versie die is uitgebracht. Zo voorkom je dat je website het doelwit is van ontdekte lekken in het CMS en/of eventueel gebruikte plugins.

Indien je een Managed WordPress pakket aanschaft dan word je WordPress voor je geinstalleerd en is deze meteen klaar voor gebruik. Elke nacht maken we daarna een reservekopie van je website en houden we het veilig door ervoor te zorgen dat je altijd de laatste stabiele versie hebt met alle toegepaste beveiligingsupdates. Ons platform is met het Managed WordPress pakket geoptimaliseerd voor WordPress, met hoogwaardige functies waarbij onder andere de belasting verdeeld wordt over meerdere servers zodat je website ook stabiel blijft draaien bij eventuele pieken in het webverkeer. Eigenlijk de enige vraag die je je dient te stellen is hoeveel ruimte je nodig hebt. Daarop baseer je met name de keuze van het pakket. Je kan uiteraard beginnen met het instappakket en mocht je website door het succes toch meer ruimte nodig hebben dan kan je makkelijk omschakelen naar een ander pakket waarbij je weer verder kan.

Zeptor heeft al bijna 25 jaar ervaring in het hosten en het bouwen van websites en heeft de ontwikkelingen van WordPress altijd nauwgezet gevolgd. Met een marktaandeel van 80% is WordPress het meest gebruikte open source CMS in de wereld. In Nederland alleen al laten resultaten zien dat ongeveer 1,7 miljoen websites gebruik maken van WordPress.

Wil je naast hosting ook het onderhoud en beheer uit handen geven van je WordPress website dan is zelfs dat mogelijk. Heb je, of overweeg je een ander CMS te gebruiken dan kunnen we ook daar iets voor je betekenen. Naast Managed WordPress hosting ondersteunen we vrijwel elk CMS wat op de markt beschikbaar is. Zo zijn we naast WordPress, Joomla en Drupal ook gespecialiseerd in ASP.NET en zijn we derhalve dé hostingpartij waar je met Umbraco terecht kunt. Wil je een website op maat die bijvoorbeeld geheel gekoppeld is aan je voorraad systeem?

Stuur dan even een mailtje of bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Een Managed WordPress dienst van Zeptor.eu ontzorgt je voor een groot gedeelte en is helemaal voor kleine en middelgrote bedrijven met veel verkeer een uitstekende investering. Wij bieden hoogwaardige hosting voor iedereen.