Over Zeptor

Over Zeptor

Bijna iedereen wil wel een onafhankelijke eigen plek op het internet. Of dit nou een blog is over jouw wereldvisie, een visitekaartje of de gehele infrastructuur van jouw bedrijf. Bij Zeptor vind je altijd een oplossing die bij je past.

Sinds 2003 zijn we een betrouwbare partner die geavanceerde oplossingen makkelijk en overzichtelijk maakt. Zeptor is gespecialiseerd in internetdiensten zoals hosting, SSL certificaten, VPS diensten, online werkplekken en cloudoplossingen maar kan je bij ons ook terecht voor een internetverbinding en een backupservice. We zijn er voor iedereen. Of het nu voor een grote of kleine onderneming is, of voor thuis.

We proberen met onze expertise jouw zorgen uit handen te nemen. En als echte IT-ers bouwen wij al onze systemen zelf. Zo houden we invloed op de betrouwbaarheid van onze diensten, kunnen we razendsnel doorontwikkelen en zijn we zo min mogelijk afhankelijk van andere partijen. Bij Zeptor streven naar uitstekende klanttevredenheid, door net dat stapje extra te doen waar anderen ophouden.

Zeptor maakt techniek gebruiksvriendelijk en dat is mede wat ons onderscheid van veel andere providers. Zo hebben we veel features van verschillende technieken bij elkaar gevoegd in een overzichtelijk adminpanel zodat jij je alleen maar hoeft te focussen op wat je wilt maken. Zelfs het installeren van Wordpress bijvoorbeeld is met een paar muisklikken geregeld.

Maar heb je toch iets heel specifieks nodig zoals een VPS of dedicated server dan kunnen we de dienst helemaal op maat voor je maken. Kenmerkend aan onze maatwerk oplossingen is dat we zowel bij oplevering als daarna actief blijven meedenken en advies kunnen geven over de beste oplossing voor jouw situatie. Daarvoor werken we daarvoor bijvoorbeeld samen met de applicatie specialist of webdesigner, zodat het serverplatform naadloos aansluit op de applicatie.

We hebben onze servers in Nederland staan verdeeld over verschillende locaties. Zeptor voldoet daarmee aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) waarbij het vereist is dat data in Nederland wordt opgeslagen. Daarnaast zijn deze datacenters zijn volledig redundant, carrier neutraal en energiezuinig uitgevoerde Tier III-datacenters dat aan de hoogste beschikbaarheids- en beveiligingseisen voldoet. De datacenters hebben een uptime van 100% wat de basis is om de continuïteit van onze en uw IT-infrastructuur te kunnen waarborgen.

Het is ook mogelijk om bij ons ruimte in onze 19 inch racks in combinatie met bandbreedte te huren. Zo kan je je eigen server onderbrengen op de perfecte locatie.

Zeptor is de betrouwbare dienstverlener voor iedereen die online succesvol wil zijn. Bij ons is webhosting eerlijk en simpel – zonder gedoe en tegen de beste prijs. En laten we vooral onze technische support niet vergeten. Want met een tevredenheidsscore van 9 onder onze klanten zijn we een van de best beoordeelde hostingproviders van Nederland. Onze support is 6 dagen per week te bereiken via de online chat en geven we ook ondersteuning via de telefoon. Zijn we gesloten dan kan je 24/7 een ticket aanmaken via het klantenpanel. Daar hebben we een gemiddelde responsetijd op een ticket van minder dan drie uur.

Ben je geinteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op en laat je adviseren door onze expertise.