Hosted Cloud werkplek

Cloud Werkplek 10

24.95
per maand Excl. BTW

Alle specificaties

Cloud Werkplek 50

51.00
per maand Excl. BTW

Alle specificaties

Cloud Werkplek 100

89.00
per maand Excl. BTW

Alle specificaties

Specificaties

Cloud Werkplek 10

€ 24.95
per maand

Cloud Werkplek 50

€ 51.00
per maand

Cloud Werkplek 100

€ 89.00
per maand
Office 
WPS Office
 
 
Office 2016 | 2019
 
Beveiliging 
Managed Anti Virus
Backup Scan
Local Managed Anti Virus
2FA
Software & Printers 
Eigen software
Lokale printers
Browsers
Adobe PDF
Beveiligde verbinding
Backup 
Backup (120 Dagen retentie)
Backup frequentie
2 Uur
2 Uur
2 Uur
Backup encrypted

Cloud Werkplek 10

€ 24.95
per maand

Cloud Werkplek 50

€ 51.00
per maand

Cloud Werkplek 100

€ 89.00
per maand

Zeptor Hosted Werkplek

Een werkplek in de cloud is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Helemaal met de laatste ontwikkelingen waarbij mensen noodgedwongen thuis moesten werken is een online werkplek een uitkomst. Nu zijn er veel aanbieders en zie je ongetwijfeld door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer. Je wil gewoon ICT die werkt en overal bij je werkplek komen waar je toegang hebt tot je eigen bureaublad en je je programma’s en bestanden altijd tot je beschikking hebt. Wij zorgen dat dit stabiel, snel en veilig werkt voor een uiterst scherp maandbedrag.

Bij Zeptor krijg je een complete ICT oplossing voor bedrijven van 1 tot 250 medewerkers. Wat krijg je?

 • Je eigen werkplekomgeving (bureaublad)
 • Overal toegang tot je bestanden
 • Exchange Mailadressen op je eigen domeinnaam
 • Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Publisher)
 • Jouw programma’s en bedrijfsapplicaties in de cloud
 • Dagelijkse backup (incrementeel 120 dagen)
 • Alle bestanden worden veilig opgeslagen in Nederland
 • Duo verificatie, voor extra veiligheid
 • Antivirus en malware beveiliging
 • 24/7 monitoring
 • Eenvoudig gebruikers schalen

Voor slechts € 65,00 excl. BTW per maand

Wat is een cloud werkplek oplossing?

Veel mensen weten nog niet precies wat een cloud oplossing precies is. Maar met een cloudoplossing van Zeptor worden alle programma’s die je gebruikt en de data die je op slaat verwerkt door onze servers die in Nederland staan. Het voordeel hiervan is dat je geen dure hardware meer hoeft aan te schaffen en/of je je zorgen hoeft te maken voor het aanschaffen van eventuele licenties. Wij nemen dit namelijk voor je uit handen. De cloud is een techniek waarmee schaalbare online diensten worden aangeboden. Het maakt verder ook niet uit op welk apparaat je werkplek benaderd zolang je maar een internetverbinding hebt, heb je altijd toegang tot je bureablad, programma’s en bestanden.

Brengt de cloud werkplek kostenvoordelen?

Indien je overweegt om over te stappen naar een cloudoplossing spelen de kosten, in het bijzonder de mogelijke besparingen, naast het gebruikersgemak een grote rol. Het is een relatief kleine optelsom, maar als je alles meeneemt in de kostenberekening: hardware, software, stroomverbruik, beheer en onderhoud dan zul je tot de conclusie komen dat al vanaf een paar gebruikers het voordeliger is om een online werkplek te nemen. Wat daarnaast de grote voordelen zijn is de flexibiliteit, schaalbaarheid en het gebruikersgemak. Je hebt veel ruimte om snel in te spelen op veranderingen die jouw organisatie of markt doormaakt.

Beschikbaarheid en performance cloud werkplek

Belangrijk is een goede bewaking van de beschikbaarheid en performance van de cloudoplossing. Zeptor heeft in de afgelopen jaren een ongelofelijk hoge uptime weten te realiseren. Dat komt omdat we werken op een Windows platform en al onze diensten redundant zijn uitgevoerd. Indien er al sprake is van eventuele downtime dan ligt dit in de meeste gevallen vrijwel altijd aan de (lokale) internet aanbieder en/of verbinding. Wat betreft performance houden we ons serverpark altijd state-of-the-art en monitoren we deze altijd op eventuele onstabiliteit. Daardoor kunnen we snel ingrijpen nog voordat je het als klant zelf als vervelend zult ervaren.

Is een online cloud werkplek iets voor jou?

Ongetwijfeld heb je nog vragen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie en/of bedrijf. Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende prijs offerte aan.